Back to Question Center
0

Semalt zbulon se si CTR ka të bëjë me Ranking Your Page Web

1 answers:

Gjithkush që dëshiron të përparojë në fushën e marketingut online mund të pyesë efektin e organikësnorma e klikimit (CTR). Sa më shumë që marketers dhe individët janë duke bërë analiza prirje, të përpiqet të outsmart konkurrentët tuaj duke ndjekurTrendet SEO. Megjithatë, patentat e Google dhe teoritë konkurruese mbeten të panjohura sapo të mos zbulojnë kriteret e algoritmit të tyrehaptazi. Por ajo që dimë me siguri është se CTR ndikon në renditje si një faktor i tërthortë.

Megjithatë, tendencat në marketing online sjellin një pamje të ndryshme. Për shembull, CTR kontrollonFaktorët e rangimit në Google. Shumë marketers dixhitale përpiqen të shfrytëzojnë më shumë këtë veçori. Në këtë artikull, Jason Adler, Suksesi i KlientitMenaxher i Semalt zbulon disa dallime midis CTR dhe rangimit, duke shpjeguar se si ato janë relted. Ka edhe këshilla thelbësore që do të ndihmojnë tuajinShkalla e klikimit në Google (CTR) funksionon mirë në SERP organike.

Si ndikon CTR në renditjen

  • Për të renditur faqet e internetit në mënyrë efektive, duhet të ketë kritere për vendosjen e faqeve nërendit. Kështu, Google përdor informacione të tilla si të dhënat e klikimeve. CTR ndikon në normën e klikimeve të rezultateve SERP. Si rezultat, faqet e internetit me më të mëdhanumri i klikimeve vendoset në krye, ndërsa ato me disa klikime vendosen në fund. Algoritmi do të shqyrtojë përmbajtjenme një numër të madh të klikimeve përkatëse..Shumica e motorëve të kërkimit zbatojnë këtë kriter në algoritmet e tyre të kërkimit. Google po këshillon blogerëttë jetë i rëndësishëm në rëndësinë e përmbajtjes. Meqë përmbajtja merr qëndrueshmëri, klikimet ndodhin. Këto klikime e bëjnë faqen e internetit të fitojë një shpërblim të shkëlqyeshëmvlerësim kështu rritjen e rezultateve tuaja SEO. ,
  • Së dyti, Google varet nga CTR si kriter i shfaqjes së një OneBox. Afaqja e internetit duhet të ketë një CTR minimale për të marrë një OneBox në faqen e tyre të internetit. Google ka një sistem automatik që shqyrton normat e klikimit(CTR) për një prezantim OneBox për query. Ky fenomen mund të shpjegojë disa nga luhatjet sezonale në renditjen e një të veçantëfaqe interneti ose faqe. Për shembull, një faqe interneti mund të performojë mirë sot, por jo nesër të suksesshme. Si rezultat, marketers dixhitaleduhet të punësojë rëndësinë si faktor kyç. Mbajtja e CTR-së tuaj mund të mbajë një faqe të rangut mjaft mirë në motorët e kërkimit.
  • Faqja e internetit duhet të ketë një klikim të mirë përmes kursit. Angazhimi në vend është kritikpër informacion që kërkon renditje. Është e rëndësishme të siguroheni që njerëzit që klikojnë lidhjen në faqen tuaj të internetit të angazhohen me të për njëperiudhë të konsiderueshme. CTR përmirëson autoritetin e faqes përmes relevancës, gjë që përmirëson renditjen tuaj. Për CTR të përfitojnë më së shumtinga SEO, duhet të organizoni përmbajtje të internetit edhe në tituj dhe meta tags. Google rendit faqet e internetit jashtë rëndësisë së juajpërmbajtje. Përmbajtja e madhe ka një klikim të lartë përmes kursit. Algoritmi Google përdor këtë veçori për të dalluar atë pozitë të veçantësite meriton.

Përfundim

Tregtarët në internet mund të debatojnë pafundësisht nëse Google CTR ka një ndikimrezultatet e motorëve të kërkimit apo jo. E vërteta është se CTR, me të vërtetë, ndihmon faqen e internetit të renditet më e lartë. Megjithatë, mund të jetë e vështirë të kuptohet marrëdhëniamidis CTR dhe SEO. Shpresojmë që ky artikull t'ju ndihmojë të kuptoni marrëdhënien midis këtyre dy konstanteve dhe mënyravemund të bëni që normat e klikimit tuaj në Google (CTR) të funksionojnë mirë në SERP-et organike Source .

November 27, 2017