Back to Question Center
0

Si të bëni punën tuaj me Semalt dhe SAS Programim?

1 answers:

A duhet të provoj veten si programues SAS

A po planifikoni të kaloni në ndonjë punë të reme një pagë më të lartë dhe mundësi më të mira? Ju mund të konsideroni aftësitë e komunikimit dhe të udhëheqjestë jetë në krye. Hulumtimi më i fundit, megjithatë, thotë ndryshe: SAS është konfirmuar aktualisht siaftësi më të vlefshme për punësim.

Asnjë dyshim, duke kaluar përmes SAS-itcertifikimi me siguri do t'i bëjë gjërat më të lehtë. Por në fakt, edhe futja në lidhje me SAS qëndronsi vendimtare për analytics, si Java është për programimin - calculer une fiche de paie. Bota e sotme e korporatave ka avancuar nevojën për SASnë masë të madhe, madje edhe për ata specialistë, të cilët në fakt kanë një njohuri mjaft të rastësishme teknike. Për shembull,paga mesatare e Analistit të Inteligjencës së Biznesit në Shtetet e Bashkuara vjen tani në rreth 100,000 dollarë,duke kaluar me rreth 20% me çdo vit të mëvonshëm të përvojës. Kështu, potenciali i të ardhurave nëfusha moderne e analitikës sigurisht që është më e lartë se vlerësimet e industrisë për çdo profesion tjetër teknologjik.

Çfarë është SAS

SAS zakonisht sugjeron Sistemin e Analizës Statistikore(ndryshe sistemi software), i cili fillimisht u zhvillua deri në vitet 1960 për të kryer analiza të të dhënave bujqësorepër marrjen e rendimenteve më të larta të kulturave. Në ditët e sotme, programuesit që merren me SAS janë të përfshirë në krijimin e zgjidhjeve të sistemit,duke bashkëpunuar me kompani të ndryshme në një sërë industrive për hulumtime klinike dhe financiare, analiza e të dhënave,modeli parashikuese, raportimi, parashikimi etj.Duke përfaqësuar rezultatet e analizave statistikore nëpërmjet grafikëve, SAS jep të dhënat në formë PDF, RTF dhe HTMLfiles. Dhe ka shumë platforma që përputhen me gjuhën e programimit SAS, duke përfshirë Microsoft-in më të zakonshëmWindows, Linux, si dhe kompjuterët e tjerë UNIX, madje edhe mainframe.

Për këtë arsye, të gjithë ekspertët, nga Bill Gatespër CEO të MWI kompanitë e vogla si Semalt , kurrë nuk do ta nënvlerësojnë rëndësinë e SAS.

Për të ofruar zgjidhjet e tyre të sistemit,programuesit e SAS-it kryesisht mbështeten në produktet softuerike të zhvilluara nga StatistikatInstituti i Sistemit të Analizës Ata zakonisht veprojnë me një masë të gjerë të të dhënave të ndryshmetë rëndësishme për menaxhimin e rrezikut, performancën e biznesit, administratën e personelit të punëssi siguria, mashtrimet financiare, inteligjenca e konsumatorëve dhe shumë më tepër.

Duke qenë një programues SAS: Çfarë është?

Programuesit e SAS zakonisht marrin një marrëveshje të madhe me analistëttë përfshirë në kërkimin operacional. Grupet e specialistëve SAS janë vendosur të punojnë në zyrë, në përputhje meqë kanë udhëtime të rastit për të takuar konsumatorët ose për të marrë informacionin e aplikueshëm të industrisë.

Kohët e fundit, kërkesa për SAS-in ka shpejtësiu përshpejtua në të gjithë globin, pasi u bë kuadri më i fuqishëm dhe më i dobishmi për të mirëanaliza e cilësisë për shkak të menaxhimit të mirë të të dhënave dhe kapacitetit të mirë raportues. Kjo është arsyeja pse SASprogramuesit zakonisht përfshihen në mjedisin e punës në vend të stresuar, sipër projektet më të ngutshme ata shpesh përballen me afate mjaft të rrepta.

A është e vështirë për të freskët

Shërbimet analitike po bëhen më të fortarolin strategjik, veçanërisht për të bërë të disponueshme shifrat e kërkuara të biznesit për përdoruesit e fundit.Duke pasur parasysh se pothuajse të gjithë tani dëshirojnë të sigurohen me vetëm zgjidhje të orientuara nga të dhënat, fushëveprimi global ipritet analiza për zgjerim të mëtejshëm në 3-5 vitet e ardhshme. Kjo është arsyeja pse shkon për SASbëhet një sfond i madh për të hyrë në industri. Megjithatë, sipas mendimit profesionale zhvilluesve të Semalt, ju ende keni një rrugë të gjatë për të shkuar.

Në fakt, një program i specializuar SAS ështënë mesin e gjuhëve më të thjeshta për të mësuar, duke qenë veçanërisht i përshtatshëm për ata që tashmë kanë disa bazënjohja e C / C + +. Në të njëjtën kohë, SAS ofron një hapësirë ​​vërtet të madhe për freshers, për shkak të luanitpjesa e bankave, institucioneve financiare dhe kompanive të kujdesit shëndetësor e mban atë për t'u lidhurbazat e të dhënave të ndryshme, duke bërë analiza dhe inteligjencë biznesi. Gjë është, vetë gjuhanuk ka nevojë për ndonjë njohuri të fortë ose aftësi të përcaktuar në programim. Nëse mendja juaj është e dedikuar logjikësose jeni duke tentuar të bëni analiza dhe të mësoni në të njëjtën kohë, atëherë nuk duhet të merreni me SAS-inprovojnë shumë të vështirë. Gjithashtu, ju jeni gjithmonë të lirë të zgjedhni sistemin më të përshtatshëm duke e bërë tuajinzgjedhje midis një programi të bazuar në mjet dhe kodim.

Gjëja e parë që duhet bërë nga freshersështë përqëndruar në SAS bazë. Duke vepruar kështu, dikush do të marrë disa njohuri fillestare tëstatistika, të cilat duhet të jenë të nevojshme për të studiuar teknikat parashikuese të modelimit. Pas kësaj,pasi të keni hyrë në një transportues, do të jeni në gjendje që më në fund ta ktheni vëmendjen tuaj në më shumëkuadre analitike gjithëpërfshirëse dhe të urtë. Për t'u siguruar se aftësia juaj është vazhdimishtnë rritje, gjithmonë do të keni disa teknika dhe koncepte të reja për të eksploruar..Kjo është arsyeja pse mosmendoni dy herë para se të filloni të mësoni SAS, edhe nëse ndiheni pak të freskët për këtë çështje.

A është SAS i kërkuar?

Edhe duke menduar se ndryshe nga burimi i hapurkorniza, SAS është një softuer i licencuar, shkencëtarët dhe programuesit e tij të të dhënave janë ende në krye të kërkesës, sepse:

  • Duke qenë plotësisht në përputhje me të përgjithshmenormat statutore, dhe duke qëndruar përtej të gjitha mjeteve të tjera në lidhje me sigurinë, sot SAS u bë edhe më thelbësorpër sigurinë e të dhënave se kurrë më parë
  • Programimi i SAS ka dëshmuaraftësitë e saj të mëdha të të dhënave dhe potencial mjaft të mirë për SAS JMP, si dhe Visual Analytics
  • Përfitojnë nga praktika shumë më të miraoptimization, SAS është më efikas për përdorimin e të dhënave të saj analitike në fitimet aktuale të dhënë ngafinanciare dhe bankare

Si të merrni shpërblime për Aftësitë tuaja SAS

Aktualisht ekziston një konkurrencë e dhunshme që mbizotërontë gjitha fushat e SAS, duke filluar nga bazat shumë, deri në nivelet më të përparuara të analizës. Megjithatë, kashumë mundësi të dobishme për përpjekjet tuaja. Për të goditur një punë të shkëlqyer në industri, ju nuk keni për tëdi vetëm gjithçka. Ajo që ju duhet me të vërtetë është vetëm të jeni të vetëdijshëm për një teknologji të caktuar për disa gjëra të veçantashkallë, të cilën shumica e kompanive kërkojnë.

Por si ta rritni punën tuaj të vërtetëskenarë mbi konkurrentët? Çfarë duhet bërë për t'u punësuar nga më shpërblyesit dhe liberalëtpunëdhënësi? Ka më shumë mundësi sesa duket. Për shembull, Semalt ka ekspertinmarketers dhe specialistë të promovimit në internet për t'ju ndihmuar të maksimalizoni mundësitë e karrierës tuaj përmesduke i dhënë aftësitë tuaja direkt në audiencën më të gjerë botërore të headhunters SAS. Semaltka përvojën e ndihmës së ekspertëve të rinj të SAS për të promovuar shërbimet e tyre brenda njëfaqja e uljes ose një prezantim video ,të cilat sjellin në vëmendjen e punëdhënësve të ardhshëm.

Sipas ekspertëve,kjo është më e mira për mënyrën e programuesve për të shfaqur aftësitë dhe për të marrë përpara të gjithë garuesve të tjerë.

Pika është se programimi SASështë në mesin e atyre roleve teknike që tashmë janë të kontraktuara më së shumti. A jeni me mendje teknikisht?A doni të bëni të holla përvojën më të butë të juaja (p.sh. zgjidhja e mirë e problemeve, komunikimiaftësitë e trajnimit, si dhe aftësitë e menaxhimit të projektit dhe burimeve)? Të gjithë ju duhetështë për të marrë qilim të kuq mbështjellë për të thënë mirëpritur. Sapo të dëgjohet në të gjithë Uebin,punëdhënësit kryesorë në botë do të fillojnë një luftë konkurruese duke përdorur kërkesat e tyre më tërheqëse dheoferta të dobishme për një qëllim të vetëm - të përfitoni nga angazhimi i aftësive tuaja në biznesin e tyre.Dhe do të jetë vetëm për ju, cila mundësi për t'u marrë parasysh. Mos harroni, përvojën tuaj aktuale SASështë më shumë se e vlefshme për mbajtjen e saj vetëm për një ditë rezervë.

November 30, 2017