Back to Question Center
0

Si të promovoni dyqanin tuaj fizik në internet? Strategjia Nga Semalt Kjo Funksionon aktualisht

1 answers:

Marrja e më shumë njerëzve për të vizituar dyqanin tuaj të shitjes me pakicë është një mënyrë e sigurt për të rritur tuajinshitjes. Por a është e mundur që të tregtohet një dyqan fizik ashtu si një dyqan në internet?

Besimi i vjetër se interneti dëmton dyqanet e tullave dhe llaçit nuk është e vërtetë.Në fakt, interneti lejon pronarët e bizneseve të zbulojnë dhe të arrijnë tek më shumë klientë potencialë. Gjithashtu i ndihmon ata të dalin me njëplan i fuqishëm i marketingut që promovon dyqanin e tyre fizik të shitjes me pakicë dhe sjell më shumë trafik këmbë.

Dyqanet fizike tani konkurrojnë me dyqanet online, por nëse mundenipërdorni mjetet e marketingut në internet deri në përsosmëri, do të dalësh me një strategji të cilësisë së lartë që lufton dyqanet online të shitjes me pakicë - grain corn storage moisture chart.

Më poshtë janë këshilla, të siguruara nga Michael Brown, Menaxheri i Suksesit të Klientit të Semalt Shërbimet digjitale, për promovimin e dyqanit tuaj fizik në internet:

# 1 Përdorni mediat sociale

Kapitalizimi në marketingun e mediave sociale është një nga mënyrat më të mira për promovimin e dyqanit tuaj fizik. Ju mund ta bëni këtë duke:

,

# 2 Krijimi i një Faqja Fan të Facebook

Facebook është një vend i mediave sociale që gjithashtu punon në mënyrë të përsosur për onlinemarketingut. Kjo platformë është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të tërhequr dhe arritur klientë të rinj. Krijo një faqe tifoze për biznesin tuaj në Facebook dhe përdorimajo te:

 • Lidhu me klientët
 • Filloni bisedat
 • Lajmëroni ngjarjet, zbritje të veçanta
 • Përvoja e klientit
 • Reklamoni dhe promovoni biznesin tuaj

# 3 Krijo një kanal në YouTube për biznesin tuaj dhe tutorialet e ngarkimit

YouTube është faqja më e mirë për video marketing në internet, sepse është më së shumtivendi i preferuar për video hosting dhe motor kërkimi i dytë më i madh. Pasi të krijoni llogarinë tuaj falas në YouTube, ngarkoni videot mësimoreqë mësojnë auditorin tuaj se si të përdorin produktet tuaja. Ju gjithashtu mund të krijoni një video pas skenës, kjo është një mënyrë e mrekullueshme e humanizimit tuajmarkë.

# 4 Krijo një përshtypje vizuale me Instagram dhe Pinterest

Përmbajtja vizuale ka tejkaluar përmbajtjen e përmbajtjes së tekstit dhe marketingu po përdorkëto dy platforma sociale për fushatën e tyre SEO. Merrni foto ose video joshëse të produkteve ose klientëve tuaj në dyqanin tuajdhe postojeni ato në llogarinë tuaj Instagram ose në tabelat Pinterest. Ithtarët e tu do të tundohen për të vizituar dyqanin tuaj për të shijuar ndjenjat pozitive.

# 5 Përdor Twitter për të angazhuar klientët tuaj në kohë reale

Twitter është një platformë e thjeshtë që ju lejon të ofroni këshilla dhe të angazhoheniklientët tuaj në kohë reale. Me Twitter, ju do të merrni reagime mbi opinionet e konsumatorëve, dhe kjo do të shkaktojë trafik këmbë.

# 6 Optimizoni profilet tuaja sociale dhe faqen e internetit për SEO vendore

Mënyra më e mirë për të tregtuar tulla dhe llaç dyqan juaj është për të optimizuar për tëSEO lokale, sepse 97 për qind e blerësve fillojnë kërkimin online të tyre të marketingut në internet.

# 7 Bëni faqen tuaj dhe profilet e mediave sociale të shfaqen gjeo-ndjeshëm

Kjo bëhet duke shtuar fjalë kyçe të vendndodhjes në përmbajtjen e faqes suaj dheprofilet e mediave sociale. Kjo është një mënyrë e garantuar për t'u renditur në SERP.

# 8 Keni Shërbim të Madh ndaj Klientit

Një klient i kënaqur do ta përhapë fjalën me fjalë dhe me gojëshkruar përshtypje pozitive online. Përmirëso shërbimin e klientit tuaj nëpërmjet:

 • Lejimi i vendosjes në internet
 • Shtimi i një dritareje të drejtpërdrejtë chat
 • Përqafoni marketingun lokal në internet për biznesin tuaj

Për të mbajtur klientët tuaj të vijnë dhe për të tërhequr ato të reja ju duhet të:

 • Paguani për reklama të ekranit në gazetën tuaj lokale
 • Ofroni zbritje të veçanta për klientët tuaj
 • Përfshihuni me bashkësinë tuaj
 • Krijo një dyqan pop-up ku ju mund të merrni për blerësit tuaj të synuar.
November 27, 2017