Back to Question Center
0

Si të rritni performancën tuaj SEO me lidhje të brendshme - Këshilla Nga Semalt

1 answers:

Mijëra faqet e internetit ekzistojnë dhe shumë më tepër krijohen në baza ditore. Konkurspër një prani online është e ngurtë. Për të pasur një avantazh mbi konkurrentët tuaj, ju duhet të zgjedhni faqen tuaj nëpërmjet SEO në vend. Një ngaelementët më të rëndësishëm të SEO-it në vend janë lidhjet e brendshme. Megjithatë, shumica e njerëzve nuk i kushtojnë vëmendje kësaj - cheap dedicated servers 2013. Lidhjet e brendshme ndikojnë në mënyrën se si kërkohetmotorët zbulojnë dhe shikojnë përmbajtjen tuaj dhe përvojën e përdoruesit.

Artem Abgarian, menaxheri i suksesshëm i suksesit të klientëve të Semalt ,ka përpunuar strategjinë e lidhjes së brendshme për të prishur konkurrentët tuaj.

Si të gjesh lidhjet e brendshme të një artikulli

Një mjet efektiv që mund t'i përdorni për të mbledhur të dhëna në vend është Fërkimi i britmës. ajoka versione të lira dhe të paguara. Versioni i lirë është menduar për faqet e internetit më të vogla.

Zvarritje faqen e internetit

Për të filluar, futni URL-në e faqes që dëshironi të zvarriteni. Varet ngaorë, mund të marrë një minutë deri në një orë për t'u ngarkuar. Sepse ne vetëm duhet URL, hiqni zgjedhjen Javascript, CSS, kontrolloni lidhjet, dhe Javascript jashtëdosje. Çaktivizo gjithçka që nuk nevojitet nën "konfiguracion> merimangë".

,

Lidhje Extra të Brendshme

Pas kryerjes së zvarritjes ne duhet të gjejmë URL-në që po hulumtojmë. Për të bërëprocesi i shpejtë, vendosni fundin e URL-së në kutinë e kërkimit. Pasi ta gjeni, klikoni në URL-në e duhur dhe filtroni në HTML. Tjetra, klikoni mbi"në lidhje" në fund të faqes. Ju do të gjeni të gjitha lidhjet e brendshme në URL që keni zgjedhur.

Hapi tjetër është eksportimi i lidhjeve të brendshme. Për t'i eksportuar ato, kliko me të djathtënnë URL dhe pastaj zgjidhni "Export> Links".

Pastroni Listën e Lidhjeve të Brendshme

Pas nxjerrjes së lidhjeve të brendshme, hapi tjetër është pastrimi i listës. Eshtetë jetë e mundur që të dyfishohen URL-të për shkak të faqeve taksonomike dhe parametrave të përcjelljes..Vendosni URL-të në një Doc të Google dhe caktoni ato në mënyrë alfabetike.URL-të e kopjuara do të grupohen dhe prandaj, lehtë për t'u hequr.

Hapi tjetër është të kërkoni për karaktere të veçanta për të hequr URL-të. Nëse jeni duke përdorurPërdorni komandën Mac + F. Për Windows përdorni kontrollin + F për t'i hequr ato, do të mbeteni me një listë të lidhjeve të brendshme dhe teksteve të tjera të ankorimit.

Studimi i Optimizimit në Vend

Me listën e lidhjeve të brendshme, ju do të duhet të vendosni faktorët në vend qëju doni të rishikoni. Këtu janë kriteret për t'u përdorur.

  • Fjalori që përdoret në URL, teksti i ankorimit dhe etiketat e titullit. ,
  • Gjatësia e artikullit. ,
  • Kontrolloni nëse lidhja është në faqen e parë. ,
  • Nëse lidhja gjendet në 100 fjalët e para të artikullit. ,
  • Data e botimit të artikullit dhe nëse është përditësuar. ,

Përdorni një fletë të Google për të shqyrtuar të gjitha lidhjet dhe për të regjistruar rezultatet.

Si ta përdorni atë varet nëse faqja juaj është e re apo ka ekzistuar.

Faqja e re

Për një faqe interneti të re, zgjidhni faqen e synuar dhe drejtojeni atë përmes procesit të diskutuarmë sipër. Ju do të gjeni të gjitha lidhjet dhe si janë optimizuar.

Tjetra, bëj një kontroll të lidhjes së prapme për të kuptuar fushëveprimin e punës që nevojitet për faqen kryesore.Përdorni faqen kryesore për të gjeneruar ide për përmbajtje. Ju duhet një llogari të paguar SEMrush për të gjeneruar një listë fjalësh. Nga informacioni që merrnindërto një listë fjalësh bazuar në përmbajtjen e konkurrentit tënd.

Faqja e internetit ekzistuese

Procesi është i ndryshëm nëse keni një faqe interneti ekzistuese me përmbajtje. NgaFjalë kyçe vendosin përmbajtjen tuaj të gurthemelit. Tjetra, përdor SEMrush për të eksportuar të gjitha kontaktet dhe kontrolloni nëse ka një faqe që tashmë është renditur për tuajinfjalen. Përditëso faqen dhe e përdor.

Wrap-lart

Është e rëndësishme të keni kontroll mbi lidhjet tuaja të brendshme. Lidhjet përdoren ngamotorë kërkimi për të treguar faqet që ju i konsideroni të rëndësishme dhe gjithashtu për të ndihmuar vizitorët për të lundruar në sit.

November 27, 2017