Back to Question Center
0

Tendencat më të nxehta të SEO-it në 2017: Vështirësi nga keqtrajtimi

1 answers:

Në vitin 2017, janë shfaqur tendenca të reja të optimizimit të motorëve të kërkimit. Ky ndryshim vijonnjoftimi i kritereve të reja algorithm të zhvilluara nga Google. Parimi i jep më shumë peshë aspekteve të SEO-it, siç është cilësia e përmbajtjes dherelevance, si dhe iniciativa të lëvizshme miqësore - how to be a computer expert. Në të njëjtën kohë, taktikat e vjetra si plotësimi i fjalëve janë konsideruar si kapele e zezëmjetet, të cilat shkaktojnë dënime.

Nik Çajkovski, eksperti i Semalt Shërbimet digjitale u japin disa ide SEO, të cilat mund ta bëjnë faqen tuaj të internetit të renditen shpejt këtë vit.

1. Presim një theksim të vazhdueshëm në celular

Google është duke shfaqur faqe miqësore për celularë. Në dy dekadat e fundit,telefonat celularë kanë qenë ngadalë duke zëvendësuar desktops në shfletimin e internetit. Që nga viti 2015, Google lajmëroi faqet e internetit të lëvizshme miqësoredo të ishte kriter për Google që të rendiste faqet e internetit. Për më tepër, faqet e internetit të cilat nuk kanë një mirësjellje të lëvizshme të ndërfaqes marrin njëndëshkimi i marrjes së niveleve të ulëta. Google gjithashtu e ka bërë të qartë se së shpejti do të ndan indeksimin e faqeve të lëvizshme dhe desktop. përpër këtë arsye, faqet e internetit të personave të ndërtimit duhet t'i bëjnë ato të lëvizshme miqësore, të zgjedhin kërkimet në celular dhe të rrisin reagimin e tyrevendin. Indeksi i telefonave celularë do të rendisë faqet e internetit të tilla të larta.

2. Prisni më shumë faqe për të marrë faqe të shpejta (përafërsisht AMP)

Që nga viti 2015, AMP ka qenë tendenca kur është fjala për optimizimin e faqeve të uebitpër shfletuesit mobil. Që nga kalimi i iniciativës miqësore të lëvizshme, AMP është një nga mënyrat për të siguruar që një faqe interneti ka UEO..AMP-të ngarkohen deri në 5 herë më shpejt dhe në të njëjtën kohë, ruajnë përdorimin e të dhënave deri në 8 herë në mënyrën normale të konsumimit të faqeve.

,

3. Rëndësia e Optimizimit të Përvojës së Përdoruesve (UEO) do të rritet

Google këshillon marketers online dhe ndërtuesit e internetit për të vënë theksin më shumënë ndërtimin e faqeve të cilësisë. Google mbështetet në faktorë të tillë si thjeshtësia, lehtësia e përdorimit, navigimi dhe qasja. Një vend duhet të japëpërdoruesit një përvojë të mirë në shfletim për të renditur e para në motorët e kërkimit.

4. Kërkimi me zë është në ngritje

Kërkimi me zë po rritet si një nga metodat për kryerjen e kërkimeve.Software si Siri, Cortana dhe Google Tani përdor komandat zanore për të vendosur kërkime kërkimi në motorin e kërkimit. Zhvilluesit e uebit duhet të ndërmarrinnë këtë fushë të re sidomos me rritjen e pajisjeve që përdorin internetin siç janë TV të zgjuar.

5. Përmbajtja është tani Kërko Me synimin e fokusuar

SEO ka qenë në shënjestër të kërkimit të fjalëve. Sidoqoftë, Google tani është i orientuar drejt kërkimit.Google do të rendisë përmbajtjen që ka një interes të lartë në mesin e audiencës. Parametrat të tilla si norma e fryrjes, koha e angazhimit dhe faqet e vizituarado të jenë disa nga faktorët që renditen më lartë në faqet e rezultateve të kërkimit të Google (SERPs).

Konkluzioni

Si një marketer dixhitale, duhet të qëndrojë vigjilent dhe i gatshëm për të vazhduar mendryshime. Për këtë vit, disa ndryshime janë bërë nga shumica e motorëve të kërkimit. Nga ndryshimet AMP në celularin e parë SEO. Këto ndryshimekanë bërë disa tendenca për të ndryshuar praktikën tradicionale të motorëve të kërkimit. Pas këshillave të përmendura më sipër, mund të jetë gati përndryshimet që rrjedhin në marrjen e një renditje të mirë në motorët e kërkimit.

November 27, 2017